jag

jag

Idag är det fredag.. Har tagit det ganska lugnt idag. Tänkte att jag skulle softa hela helgen.. Tycker dock att det är trist att jag inte ser tvn från min nya plats. Jag är lite svag för animal planet.. lejon och sånt..Jag får nog ta och önska mig det till min födelsedag..

Kommentarer
Postat av: Daniel

Ja du. Tyvärr så har jag ju inte animalplanet, så nu får han istället titta ut på det näst bästa. Nämligen mig, när jag tittar på TV. Inte fy skam det inte!

Postat av: Nina

Jag vet att det är jobbigt att resa när du blir åksjuk, men tänk vad roligt du kan ha på en animationsskola! Det här är din chans i livet att bli känd. Alla kommer att använda dig som modell. Du kommer bli rik och berömd och kunna ha diamanter istället för stenar i terariet och du kommer kunna importera de finaste afrikanska syrsorna med ditt privatjet. Det här är en möjlighet för dig.

2007-01-16 @ 13:39:14
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Gecko (Ödlan Gecko)

Ja jag har Animal Planet!
Det som är synd e bara att jag aldrig har sett på den!
Jag hittar inte kanalen nämligen,det är ju lite svårt när man för det första inte vet hur och var man ska trycka på knapparna och för det andra vilken av fjärrkontrollerna det är och för det tredje hur man ska orka blädra fram mellan 300 kanaler?

2007-02-13 @ 21:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback