Rörigt...

Det är lite rörigt just nu. Mamma har börjat skolan i Fellingsbro igen och jag fick inte följa med just nu. Jag kanske får komma sen, men först måste mamma kolla så att ingen i korridoren är ödle-rädd. Fjantigaste jag hört, ödle-rädd?!? Det kan man väll inte vara heller? Jag är ju jätte snäll. Ja, jag vet vad ni tänker. "Han försökte ju bita veterinären". Men han stack mig faktiskt med sprutan utan att fråga, tror nog att de flesta skulle vilja bitas då. Sen är det rörigt här hos pappa i Sundsvall också. Han håller på att renovera och bygga och lite allt möjligt. Så det är stökigt och dammigt och pappa är stressad. Men nu verkar det mesta vara över och allt är faktiskt riktigt bra nu. Jag har fått en ny plats i matrummet. Jag ser jättebra därifrån och så står terrariet på en ny, snygg bänk också. Och det nya köket är jätte fint. Men jag har inte sett någon nu utrustning för tillagning av syrsor, men den finns säkert där nånstans. Så det mesta är bra, även om jag saknar min mamma. Förresten, min farmor var här också och hjälpte till med köket. Hon la in en bit färsk timjan i mitt terrarium, men jag gillade inte lukten. Bara så ni vet: Gecko+Timjan=inge bra. Hej då!

Lättja?

smiter

Funderade på att rymma idag.. Men när jag stod där på terrariekanten och filosoferade kom jag på att.. Nää jag orkar inte.. Tror jag har blivit en aning slö och segstartad efter semestern.


Återhämtning

jeii
Efter en lång tid av ätstörningar är jag nu påväg tillbaka.. Vet inte riktigt vad det berodde på.. Funderar på om det kunde vara all stress efter semestern och allt resande.. Tack och lov känner jag mig bättre och har återfått min matlust! 
 Fick åka in till veterinären tidigare och få en spruta i svansen. Vilket INTE var speciellt roligt! Försökte bita doktorn i tummen men misslyckades.. Kanske var tur det! Men jag tycker att man ska fråga innan man sätter igång och klämmer och taffsar en.. Ey.. jag menar det är ju nästan sexuella trackaserier!
Ikväll ska jag frossa.. mamma har köpt hem en massa go mat.. och vem vet kanske det blir en filmkväll i soffan..